Over Iquire

Iquire is opgericht om het inzetten van financiële professionals een andere dimensie te geven. Iquire wil écht inhoud geven aan de term “partnership in human capital”, ongeacht of dit gebeurt in de vorm van werving & selectie, interim management of detachering. Niet voor niets hanteren we dan ook de slogan: “Iquire, for all you require…….”

Werkgebied van Iquire  

De focus binnen de financiële sector heeft de afgelopen jaren geleid tot een breed en tevreden netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. Inmiddels hebben we onze focus verbreed en werken wij ook voor organisaties en bedrijven in de Zorg, Bouw en Infrastructuur en Gemeenten.  

Wij worden regelmatig geconsulteerd voor uiteenlopende vacatures in deze branches, zowel voor tijdelijk of voor vast personeel. Hiervoor hebben wij in deze bedrijfstak een waardevol netwerk van kandidaten en opdrachtgevers opgebouwd,  zodat wij ook in deze branches onze succesvolle dienstverlening kunnen aanbieden. 

 

Wat doet Iquire. 
Iquire bemiddelt en begeleidt financiële en technische professionals met ervaring, die minimaal een afgeronde hbo-opleiding en/of academische studie hebben. Iquire maakt gebruik van de eigen ruime ervaring binnen deze vakgebieden plus een uitgebreid netwerk.

Visie en missie.
Bij de dienstverlening van Iquire is gestoeld op de volgende visie:
                1. partner van het management, 
                2.
oplossingsgericht maatwerk,
                3.
focus op een lange termijn relatie.

De missie is:
               met een mensgerichte aanpak de juiste man/vrouw op de juiste plaats
               krijgen.